Oplevering Bakkerij Wijnsma Stiens

Oplevering Bakkerij Wijnsma Stiens

In een recordtijd voor Bakkerij Wijnsma (https://www.bakkerijwijnsma.nl) een Interieurconcept bedenken, schetsen, goedkeuren en uitwerken!! Het is ons gelukt..

Bakkerij Wijnsma zat vele jaren vlakbij de nieuwe locatie in een klein pandje in Stiens.. te weinig ruimte en te weinig mogelijkheden om uit te breiden. Toen er een kans kwam om vlakbij naar een groteren unit toe te gaan en daarmee een veel betere basis voor de toekomst was er geen twijfel.

Binnen een tijdsbestek van ongeveer 6 weken hebben we een fraai Interieurconcept bedacht en na een eerste presentatie voorlopig ontwerp direct door naar de definitieve opzet en goedkeuring!!

Buro Baarsma heeft daarbij de vrijheid gekregen om samen met de eigenaar Esther in 4 weken de Bakkerij af te bouwen.. wanden stucken, Plafond vernieuwen, nieuw meubilair, verlichting en compleet nieuwe balie en koelingen. Ook hebben we de Signing aangepakt en is er een compleet nieuw logo ontworpen!

Het resultaat is door de klanten met veel enthousiasme goedgekeurd en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!!

Ook kunt u er een geweldig lekker kopje Us kofje nemen en uiteraard lekkers erbij.. Specialisme van Bakker Sjoerd erbij met allerlei Desembrood soorten.. De moeite meer dan waard! (https://www.brood.net/broodsoorten/desembrood/)